Din husvagnsspeglar specialist

Betalningsalternativ

Vi erbjuder följande betalningsalternativ:

Klarna

Med Klarna har du 21 dagar på dig att betala din beställning. När du beställer behöver du endast tillhandahålla några grundläggande och viktiga uppgifter, vilket gör det mycket enkelt att betala. Kunder som betalar med Klarna för första gången, måste först fylla i några uppgifter, bland annat e-postadress och födelsedatum. Vi kan skicka din beställning direkt eftersom betalningen till oss garanteras av Klarna. Du får en faktura från oss via e-post, så fort vi har skickat din beställning. Denna behöver du inte betala, eftersom Klarna tar hand om detta för dig. Från Klarna får du ett e-postmeddelande med en betalningslänk. Via denna länk kan du betala din beställning via Klarnas konsumentportal på www.klarna.com eller i Klarna-appen.

Apple Pay

Har du en iPhone, iPad, Mac eller Apple Watch? Då gör vi det ännu enklare att betala! På vår webbplats kan du betala med Apple Pay. Apple Pay är en mobil betalningstjänst utvecklad av Apple Inc., som du kan använda för att på ett enkelt och säkert sätt betala med ett av de betalkort som du sparar i din Wallet. Efter att du har valt Apple Pay som betalningsmetod, slutför du enkelt betalningen, snabbt och säkert med Touch ID eller Face ID. Vi kan skicka din beställning direkt efter din betalning.

Kreditkort

Du kan enkelt betala med ett kreditkort. Det är mycket enkelt att betala med ett kreditkort. Allt du behöver göra är att fylla i dina kortuppgifter och godkänna betalningen. Du behöver inte oroa dig för säkerheten. För de kreditkort som vi erbjuder, är en tvåstegsverifiering med kod standard. Vi stöder för närvarande Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires och CartaSi. Mer information om att betala med ett kreditkort kan du få från din bank eller ditt kreditkortsföretag. Det är alltid gratis att betala med ett kreditkort hos oss.

PayPal

Enkelt, snabbt och säkert. Dessa ord beskriver PayPal bäst. PayPal är betalningstjänsten med särskilt köpskydd som är gjord för alla som handlar online. Du har en extra säkerhetsnivå, håller ett öga på alla transaktioner och kan se fram emot omedelbar leverans av dina beställda varor. Det är alltid gratis att betala med PayPal.

Sofort Banking

Du kan enkelt slutföra en beställning med dina egna bankuppgifter online. Du behöver inte skapa eller öppna ett konto för detta. Dina uppgifter sparas inte efter att din betalning slutförts. I kassan kan du direkt välja att betala med Sofort Banking. Välj din egen bank och därefter omdirigeras du automatiskt till din banks säkra miljö. Direkt efter att du har slutfört din betalning, får du en transaktionsbekräftelse och vi kan behandla din beställning omgående.